AZ ziet weer trainer vertrekken: Vonk verlengt contract niet

Reacties

Michel Vonk vertrekt na dit seizoen bij AZ. De 52-jarige Alkmaarder verlengt zijn aflopende contract niet, zo maakt de club dinsdagmiddag bekend.

AZ ziet weer trainer vertrekken: Vonk verlengt contract niet
© Pro Shots

Vonk was sinds de zomer van 2018 in dienst in Alkmaar als trainer van Jong AZ en verlengde vorig jaar zijn contract nog tot de zomer van 2021. Nu is in goed overleg besloten afscheid te nemen van elkaar. Vonk, voormalig hoofdtrainer van Sparta en Telstar, maakt het seizoen nog wel af.

Van een tussentijds vertrek zoals bij Arne Slot en Marino Pusic is dus geen sprake. Slot moest eind vorig jaar opstappen toen bekend werd dat hij de nieuwe trainer van Feyenoord zou worden. Pusic vertrok onlangs eveneens, omdat hij dit seizoen Slots assistent wordt in De Kuip.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook de toekomst van de huidige hoofdtrainer Pascal Jansen is onderwerp van gesprek in Alkmaar. De opvolger van Slot heeft een aflopend contract. De clubleiding wil Jansen de kans geven tot het einde van het seizoen en gaat zijn prestaties over een paar maanden pas beoordelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.