AZ steunt bevriend ADO bij hartverwarmende actie in De Kuip

Reacties

ADO Den Haag gaat volgende week zondag op bezoek bij Feyenoord en fans van de Hofstedelingen nemen opnieuw knuffels mee naar De Kuip, voor patiënten van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. AZ ondersteunt de hartverwarmende actie dit jaar.

AZ steunt bevriend ADO bij hartverwarmende actie in De Kuip

AZ maakt vrijdag op de officiële website van de club bekend dat het 5000 knuffels 'adopteert', om zo het KWF te ondersteunen. Tevens onderschrijven de Alkmaarders hiermee de goede band die zij hebben met ADO Den Haag. Na het instorten van een deel van het dak van het AFAS Stadion speelt AZ zijn thuiswedstrijden voorlopig in het Cars Jeans Stadion van ADO.

In 2016 namen ADO-supporters voor het eerst knuffels mee naar De Kuip. Na twaalf minuten voetbal werden de honderden pluche beesten in het vak vol met ernstig zieke kinderen gegooid. Beelden van deze actie gingen destijds de hele wereld over. Volgende week zondag gaat ADO de knuffelactie herhalen. Er zijn al duizenden knuffels gedoneerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.