AZ-sterren blijven last houden: Jansen in onzekerheid voor duel met Sparta

Reacties

Achter de namen van Jesper Karlsson en Vangelis Pavlidis staat een vraagteken voor de wedstrijd van zaterdag tegen Sparta. Beide spelers van AZ zijn niet okselfris.

AZ-sterren blijven last houden: Jansen in onzekerheid voor duel met Sparta
AZ
AZ
0 - 1
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Karlsson liep tijdens de interlandperiode een spierblessure op. De Zweedse aanvaller kwam vervolgens in actie tegen SC Heerenveen, maar is nog niet pijnvrij. Pavlidis ging in dat duel door zijn enkel en heeft nog steeds last. Dat is niet voor het eerst dit seizoen, want de Griekse spits kampte eerder al met klachten aan het gewricht.

De andere blessuregevallen moeten nog geduld hebben. Dani de Wit hervat binnenkort de individuele training, maar deelname aan de groepstraining duurt naar verwachting nog even. Dat laatste geldt ook voor Bruno Martins Indi. Trainer Pascal Jansen hoopt in de slotfase van het seizoen nog een beroep te kunnen doen op de ervaren verdediger.

Tegenover de genoemde blessuregevallen staat de rentree van Maxim Dekker. De verdediger was uit de roulatie met een knieblessure, maar is inmiddels teruggekeerd op de groepstraining.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.