AZ gehavend in bekerduel met Utrecht

AZ-trainer Louis van Gaal verkeert nog in onzekerheid over de opstelling van zijn team voor woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht.

AZ gehavend in bekerduel met Utrecht

De thuiswedstrijd tegen Ajax heeft zijn sporen nagelaten in de selectie van AZ. Louis van Gaal weet nog niet of hij woensdagavond kan beschikken over de verdedigers Kew Jaliens en Grétar Steinsson. Mike Derlagen, die zondag tegen Ajax ook op de bank zat, en Aron Gunnarsson, net als Derlagen normaal gesproken uitkomend in Jong AZ, reizen daarom vandaag mee naar Utrecht.

Rogier Molhoek, Simon Cziommer en de al langer geblesseerden David Mendes da Silva, Joey Didulica, Khalid Sinouh en Stijn Schaars ontbreken hoe dan ook in het bekerduel tegen FC Utrecht.

AZ reist zondag naar dezelfde opponent, zij het dan voor de competitie. 'Dat is niet echt leuk', aldus Van Gaal, 'maar het komt wel vaker voor. In principe is de beker belangrijker. Daar ben je drie duels verwijderd van een titel. Die weg is veel korter dan de competitie. En titels, daar gaat het om. Daar wachten de AZ-supporters op.'

Bekijk hier al onze video's