Avontuur met Messi is de laatste stap voor Suárez

Reacties

Luis Suárez zal zijn carrière afsluiten bij Inter Miami. Dit heeft de spits met een verleden bij onder andere FC Groningen en Ajax bevestigd.

Avontuur met Messi is de laatste stap voor Suárez
© Pro Shots

De 37-jarige Suárez maakte deze winter de overstap van Grêmio naar Inter Miami, waar hij weer samenspeelt met boezemvriend Lionel Messi. Het contract van de spits loopt tot het einde van het huidige jaar en misschien wordt dat contract verlengd, maar Suárez gaat in ieder geval niet meer op zoek naar een nieuwe club.

'Inter Miami wordt mijn laatste club, mijn familie weet dat', bevestigt Suárez op DelSol, een radiostation in zijn geboorteland Uruguay. 'Ik heb nog geen datum in gedachten, maar dit is de laatste stap in mijn carrière.'

© Pro Shots

Zelfs voor Suárez, die als speler van Grêmio nog 26 keer scoorde vorig jaar, beginnen de jaren te tellen. 'Ik ben klaar voor deze uitdaging, maar de onvermijdelijke vermoeidheid begint ook wel te komen. Ik wil straks ook nog kwaliteit van leven hebben.'

Suárez en Inter Miami sloten vannacht de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een oefenwedstrijd tegen Newell's Old Boys, de club waar Messi tussen 1995 en 2000 in de jeugdopleiding speelde. Volgende week start Inter Miami met een thuiswedstrijd tegen Real Salt Lake aan het nieuwe seizoen in de Major League Soccer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.