Messi geeft signaal af en lijkt na bijzonder weerzien klaar voor MLS-seizoen

Reacties

Het was een gedenkwaardige avond voor Lionel Messi. De 36-jarige Argentijn oefende donderdagnacht met Inter Miami tegen Newell's Old Boys, de club waar hij tussen 1995 en 2000 in de jeugdopleiding speelde. De vriendschappelijke wedstrijd in Fort Lauderdale eindigde in een gelijkspel.

Messi geeft signaal af en lijkt na bijzonder weerzien klaar voor MLS-seizoen
Inter Miami
Inter Miami
1 - 1
Newell's Old Boys
Newell's Old Boys

De toegestroomde fans zagen Messi in de basis beginnen. Dat was geen formaliteit, want de routinier kampte de laatste weken met een liesblessure. Messi zou na een uur naar de kant gaan. Vanaf de bank zag de sterspeler Shanyder Borgelin zijn ploeg op voorsprong schieten. In de slotfase bepaalde Newell's Old Boys-speler Franco Martín Díaz de eindstand op 1-1.

'Het ging goed met hem', zei trainer Gerardo Martino na de wedstrijd op de persconferentie over Messi. 'We hadden afgesproken dat hij tussen de 45 en 60 minuten zou spelen. Het lijkt erop dat hij volledig is hersteld. We doen het stap voor stap, zodat hij zich goed kan voorbereiden op het MLS-seizoen. Maar als ik kijk naar de manier waarop hij versnelde, dan geeft me dat een goed gevoel.'

MLS-ouverture nadert
Inter Miami sloot zijn pre-season tour af ​​met een overwinning, twee remises en vier nederlagen (waarvan een na penalty's). Messi maakte een van de acht doelpunten voor Inter Miami, dat dertien doelpunten moest incasseren. Volgende week begint het seizoen in de MLS. Donderdagnacht neemt Inter Miami het in eigen huis op tegen Real Salt Lake, vier dagen later wacht een bezoek aan LA Galaxy.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.