Officieel: Suárez tekent contract bij Inter Miami

Reacties

Het is officieel: Luis Suárez is speler van Inter Miami. De Major League Soccer-club heeft zijn komst vrijdag bekendgemaakt.

Officieel: Suárez tekent contract bij Inter Miami

Dat Suárez naar Inter Miami zou gaan, was al langer duidelijk. 'Aan het einde van dit jaar zal hij ons verlaten. We gaan hem missen, want hij is een onvervangbare speler', verklapte Grêmio-trainer Renato Gauchoin oktober al. Club en speler sloten een overeenkomst voor een contract voor één seizoen, met een optie op nog een seizoen. Suárez komt transfervrij over van het Braziliaanse Grêmio. In Miami wordt hij herenigd met zijn boezemvrienden Sergio Busquets, Lionel Messi en Jordi Alba, met wie hij jarenlang furore maakte bij Barcelona.

Suárez is 36 jaar, maar overlegt nog altijd uitstekende cijfers. Zo was hij het afgelopen seizoen goed voor 26 doelpunten en zeventien assists in 53 wedstrijden voor Grêmio. Het is aan de medische staf van Inter Miami om Suárez weer goed op de been te krijgen, want de Uruguayaan liep in Brazilië al op zijn laatste benen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.