Australisch international van Newcastle in beeld bij PEC

Reacties

In de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger komt PEC Zwolle mogelijk uit bij Curtis Good. De 24-jarige Australiër is op een zijspoor beland bij Newcastle United en komt in aanmerking voor een proefperiode in Zwolle.

Australisch international van Newcastle in beeld bij PEC

John van 't Schip en de éénvoudig international kennen elkaar nog vanuit Australië, waar de coach van PEC trainer was van Melbourne Heart. Intussen hopen de Zwollenaren nog op een vleugelspeler met diepgang en wordt er rekening gehouden met een buitenkansje.

De zaakwaarnemer van Tomás Necid liet onlangs weten dat de aanvaller begeerd zou worden door PEC. Met Stef Nijland en Piotr Parzyszek in de selectie, heeft het aantrekken van een centrumspits echter geen prioriteit. Technisch directeur Gerard Nijkamp laat daarbij wel weten dat een speler van het kaliber Necid, die ook in beeld is bij ADO, altijd welkom is in Zwolle.

Voor PEC begint het seizoen op 13 augustus met een thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Bekijk hier het overzicht met alle transfers van de Zwollenaren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.