ADO haalt 'te dure' Lorenzen alsnog binnen

Reacties

Melvyn Lorenzen vervolgt zijn carrière toch bij ADO Den Haag. De transfervrije aanvaller heeft een contract voor twee jaar getekend in de Hofstad.

ADO haalt 'te dure' Lorenzen alsnog binnen

Lorenzen werkte eerder deze maand een succesvolle stage af bij ADO. De club ging daarna in gesprek met de 22-jarige speler, maar kwam al snel tot de conclusie dat de voormalig speler van Werder Bremen te duur was.

Enkele weken later zijn Lorenzen en ADO alsnog bij elkaar uitgekomen. De Duitser kan in de punt van de aanval spelen, maar maakte tijdens zijn proefperiode een betere indruk vanaf de zijkant. Derhalve zet ADO zijn zoektocht naar een nieuwe spits voort.

Necid

Die nieuwe aanvalsleider moet eenzelfde type worden als de naar Vissel Kobe vertrokken Mike Havenaar. Lars Veldwijk was in beeld, maar hij koos voor FC Groningen. Een Tsjechische zaakwaarnemer suggereerde dat voormalig PEC Zwolle-speler Tomas Necid – op een zijspoor geraakt bij Bursaspor – kandidaat is. Van As bevestigt dat hij belangstelling heeft voor Necid. 'Ik heb een tijdje geleden al naar hem geïnformeerd. Hij is een type dat bij ons zou passen.' In afwachting van een contract traint Wilfried Kanon alvast mee met de selectie van Fons Groenendijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.