Auassar (36) stopt bij Sparta: 'Wens de club alle goeds toe'

Reacties

Adil Auassar staat voor een vertrek bij Sparta. De 36-jarige routinier zou sowieso al stoppen met profvoetbal, maar kiest voor het vervolg van zijn carrière voor een andere omgeving dan Sparta.

Auassar (36) stopt bij Sparta: 'Wens de club alle goeds toe'
© Pro Shots

Sparta wilde graag dat Auassar na zijn spelerscarrière door zou gaan in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. 'Ik heb ervoor gekozen om na die vijf jaar mezelf uit te dagen door uit mijn comfortzone te stappen en voor een uitdaging te kiezen in een andere omgeving. Ik ben Sparta dankbaar voor de afgelopen vijf jaar en wens de club ook na dit seizoen alle goeds toe!', vertelt Auassar via de Sparta-kanalen.

'Ik heb vijf bijzondere jaren gehad bij Sparta, die ga ik nooit vergeten. Het eerste jaar waarin we promoveerden naar de Eredivisie was natuurlijk heel speciaal, maar ook dat we daarna vier jaar Eredivisie hebben gespeeld en twee keer de Play-Offs voor Europees voetbal hebben behaald. We gaan ons met ons de hele club opmaken voor in ieder geval drie, maar hopelijk vijf wedstrijden waarin we tot het uiterste moeten gaan', aldus Auassar.

Auassar draagt sinds 2018 het shirt van Sparta. Hij kwam daarvoor ook uit voor Roda JC, Excelsior, De Graafschap, RKC Waalwijk, Feyenoord, VVV-Venlo en FC Dordrecht. Met Sparta hoopt hij zich via de nacompetitie te plaatsen voor Europees voetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.