Atlético presenteert extra wapen in titelstrijd: goudhaantje Suárez is terug

Reacties

In de Spaanse titelstrijd heeft het worstelende Atlético Madrid een flinke opsteker gekregen. Luis Suárez is terug op het trainingsveld en lijkt dus inzetbaar voor de komende (cruciale) weken.

Atlético presenteert extra wapen in titelstrijd: goudhaantje Suárez is terug
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 0
Huesca
Huesca

De strijd om het landskampioenschap van Spanje is ongekend spannend. Atlético heeft twee verliespunten minder dan het jagende Barcelona en drie minder dan Real Madrid, terwijl ook Sevilla (dat op zes verliespunten staat) nog op het vinkentouw zit. En dat terwijl het er een paar weken geleden nog sterk op leek dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat Atlético de titel zou opeisen.

Van de laatste tien competitieduels werden er echter slechts vier gewonnen, waardoor de achtervolgers steeds dichterbij kwamen. Afgelopen weekend was er wel een zeer overtuigende thuiszege op Eibar, maar toch is de stress toegeslagen. Daar kwam twee weken geleden een nieuwe tik bij: goudhaantje Suárez liep een spierblessure in zijn linkerbeen op en zou 'een aantal weken' niet inzetbaar zijn.

Nu is er echter weer wat goed nieuws, want Suárez heeft In aanloop naar Huesca-thuis van donderdagavond weer volledig meegetraind met de groep. Volgens Marca heeft hij daarmee een volgende grote stap gezet in zijn herstel. Als zijn blessure niet opspeelt, dan is de kans groot dat trainer Diego Simeone hem direct weer opneemt in de wedstrijdgroep. En dat is zeer welkom: Suárez is dit seizoen de grote man bij Atlético, met 19 competitiegoals in 26 duels.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.