Atlético komt in zoektocht naar goals uit bij Vietto

Reacties

De overstap van Luciano Vietto van Villarreal naar Atlético Madrid is rond. De 21-jarige Argentijnse spits kost de ploeg van Diego Simeone een slordige twintig miljoen euro.

Atlético komt in zoektocht naar goals uit bij Vietto

Vietto kwam in augustus 2014 over van Racing Club uit Argentinië en maakte in zijn eerste seizoen bij Villarreal direct grote indruk. In de Primera División scoorde hij twaalf keer - waaronder de winnende op bezoek bij Atlético: 0-1 - terwijl hij in de Europa League zelfs tot acht treffers in slechts twaalf wedstrijden kwam.

Bij Atlético Madrid moet hij de voorhoede mede van vers bloed voorzien. Naast verdediger Miranda en middenvelder Arda Turan vertrok spits Mario Mandzukic namelijk naar Juventus, terwijl het ook nog lang niet zeker is of Antoine Griezmann blijft. Fernando Torres bleek daarnaast geen garantie voor doelpunten. Eerder haalde Simeone in zijn jacht op goals al Jackson Martínez van FC Porto naar Estadio Vicente Calderón.

Overigens bewandelt Léo Baptistão de omgekeerde weg. Atlético Madrid verhuurt de 22-jarige Braziliaan voor een jaar aan Villarreal. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis bij Rayo Vallecano tot zeven doelpunten in 25 competitiewedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.