Atlético hekelt barbecue bij corona-brandhaard Uruguay

Reacties

Het nationale team van Uruguay lijkt een heuse brandhaard te zijn voor het coronavirus. Inmiddels staat de teller op vijftien positieve gevallen na de laatste interlands.

Atlético hekelt barbecue bij corona-brandhaard Uruguay
© Pro Shots

Gabriel Neves is de (voorlopig) laatste speler die positief werd getest. Matías Viña, Luis Suárez, Rodrigo Muñoz, Alexis Rolín, Diego Rossi, Lucas Torreira, Darwin Núñez en Brian Rodriguez gingen hem daarbij voor, terwijl ook zes officials positief werden getest.

De corona-uitbraak bij La Celeste zorgt voor zorgen en kritiek. Bij Atlético Madrid klonken al geluiden over een gebrekkige discipline, die ertoe zou hebben bijgedragen dat Suárez met een besmetting terugkeerde in de Spaanse hoofdstad en daardoor ook het duel met Barcelona mist.

Voorzitter Enrique Cerezo verwees daarbij naar een uitgelekte foto van een barbecue, waarbij de spelers zich niet hielden aan de corona-afspraken. De Atlético-president vroeg zich hardop af of de coronarichtlijnen wel goed waren gevolgd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.