AS Roma-verdediger krijgt het aan de stok met ballenjongen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

AS Roma-verdediger krijgt het aan de stok met ballenjongen
© Pro Shots

• Een opmerkelijk moment in de slotfase van het duel tussen Ajax en AS Roma. Rechtervleugelverdediger Riccardo Calafiori nam zijn tijd voor het nemen van een inworp en kreeg de bal vervolgens wel erg hard tegen zich aangegooid door een ballenjongen. De achttienjarige Italiaan reageerde geïrriteerd en kreeg daar een gele kaart voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Zelfs bij wedstrijden zonder publiek zijn er tegenwoordig streakers. Curieuze beelden uit Spanje, waar de wedstrijd tussen Granada en Manchester United al vroeg werd stilgelegd vanwege een naakte veldbestormer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zlatan Ibrahimovic is van vele markten thuis. De Zweedse vedette van AC Milan maakte al zijn opwachting als zanger. Nu gaan we hem ook zien op het witte doek. Want de aanvaller heeft een rol gekregen in de nieuwe Asterix & Obelix-film. Ibrahimovic gaat invulling geven aan het personage Antivirus. Om deze acteerprestaties te kunnen beoordelen, moeten we nog wel even geduld hebben. De film staat op de rol voor 2022.

Mats Hummels is geen grijze muis bij Borussia Dortmund. Toch viel het niet op dat de vice-aanvoerder ontbrak, toen de spelersbus enkele weken geleden na het duel het 1. FC Köln vertrok. De verdediger moest met een ander busje richting Dortmund, zo weet BILD.

'Het huidige Ajax zit vol van talent. Denk aan Antony en David Neres. Hoeveel andere clubs hebben twee van zulke aanvallers op de vleugels? En dan heb je ook Brian Brobbey, Dusan Tadic, Lisandro Martínez en Davy Klaassen nog. Erik ten Hag heeft een soort Nederlands Barça gevormd.'
Andy van der Meijde, in 2003 namens Ajax trefzeker tegen Roma, geeft in de aanloop naar het Europa League-duel met AS Roma hoog op van het huidige Ajax. (Gazzetta dello Sport)

Europese prikkels voelbaar: 'Ajax kijkt naar prijzen, niet naar ongeslagen reeks'

'Lampard was razend enthousiast over hem. Dan komt er met die Tuchel een andere trainer en die wil een ander spelletje spelen. Hij wil op zijn middenveld echte lopers hebben, in plaats van mensen zoals Ziyech. Dan heb je een probleem... Hij kan dus het beste weggaan.'
• Analyticus René van der Gijp heeft een duidelijk advies voor Hakim Ziyech. (Veronica)

'Mijn hart is in tweeën gescheurd. Ik had gehoopt dat dit nooit gebeurd was. Ik kan eigenlijk niet kiezen. En zelfs als ze elkaar in de finale waren tegengekomen, had ik dat moeilijk gevonden. Liever niet zelfs.' 
• De Roemeense oud-international Bogdan Lobont wordt verscheurd door de nakende ontmoeting van zijn oude clubs Ajax en AS Roma. (NOS)

Wout Droste is op zoek naar een nieuwe club, nu zijn contract bij Go Ahead Eagles niet wordt verlengd. De rechtsback laat geen kans onbenut in de hoop zijn carrière een vervolg te kunnen geven. En dus gebruikt hij ook LinkedIn: 'Op zoek naar een nieuwe club! Na twee mooie jaren ga ik per 30 juni afscheid nemen van Go Ahead Eagles. Gezien mijn fitheid zou ik nog jaren door kunnen voetballen als prof. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging in Nederland of een mooi avontuur in het buitenland. Interesse? Stuur mij een bericht voor mijn cv en video’s.'

• Op deze achtste april feliciteren we Edson Braafheid (38), Mazinho (55) en Igor Akinfeev (35). Maar natuurlijk ook onze gelukwensen voor Royston Drenthe, die zich nu 34 jaar jong mag noemen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.