Juventus is razendsnel terug in de Serie A

Juventus heeft de klus geklaard. Dankzij een 5-1 overwinning uit tegen Arezzo is de ploeg uit Turijn met nog drie wedstrijden te gaan in de Serie B nu al zeker van promotie naar het hoogste niveau.

Alessandro Del Piero leidde zijn ploeg met twee goals naar de Serie A. Hij scoorde voor rust met een gekruist schot en was in de tweede helft koppend trefzeker. Del Piero is topscorer met twintig doelpunten.

Ook Giorgio Chiellini maakte er twee voor Juve. Zijn doppietta bestond uit twee kopgoals. David Trezeguet sloot het kwartet af met een machtige volley.

De titel in de Serie B kan De Oude Dame nauwelijks nog ontgaan. In theorie zijn twee punten in de laatste drie ronden voldoende. En dat voor een club die het seizoen begon met een aftrek van negen punten voor het aandeel in het fraudeschandaal.