Arteta vol ongeloof over Barça-gerucht: 'Het is fake news, totale onzin'

Reacties

Mikel Arteta noemt de geruchten over een zomers vertrek naar Barcelona 'fake news'. De manager van Arsenal is zeer ontstemd over de berichten die zijn verschenen over zijn vermeende belangstelling voor een rentree in Barcelona.

Arteta vol ongeloof over Barça-gerucht: 'Het is fake news, totale onzin'
© Pro Shots

Sinds Xavi Hernández zaterdagavond heeft aangegeven komende zomer afscheid te nemen als trainer van Barça verschijnen vooral in Spaanse media vele namen als mogelijke opvolger. Van Arteta werd al direct gesuggereerd dat hij binnen zijn inner circle zou hebben aangegeven open te staan voor de stap naar Barça.

De huidige manager van Arsenal speelde in de jeugdopleiding van de Catalaanse club en kwam uit voor Barcelona B. Een officieel debuut in de hoofdmacht bleef uit voor Arteta. De geboren Bask zegt nu dat de berichten over een terugkeer in Barcelona nergens op slaan.

'Het is fake news, totale onzin. Ik heb ook geen idee waar dit vandaan komt', zei Arteta maandag op een persconferentie bij Arsenal. 'Ik ben hier ook heel ontstemd over. Ik kan niet geloven dat dit zo naar buiten wordt gebracht. Er is geen bron, niets. Ik zit hier bij Arsenal op mijn plek, met fijne mensen om mij heen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.