Arsenal wil snel van Aubameyang af: niet opgeroepen voor trip naar Dubai

Reacties

Pierre-Emerick Aubameyang reist niet mee met Arsenal naar Dubai, waar de huidige nummer zes van de Premier League een trainingskamp heeft belegd.

Arsenal wil snel van Aubameyang af: niet opgeroepen voor trip naar Dubai
© Pro Shots

Arsenal laat Aubameyang volgens The Athletic en The Telegraph thuis voor de trip naar Dubai. De spits uit Gabon staat sinds december op een zijspoor bij de Londense club. Aubameyang werd vanwege een 'disciplinaire overtreding' uit de selectie gezet en moest zijn aanvoerdersband inleveren.

Aubameyang reisde wel met de nationale ploeg van Gabon af naar Kameroen voor de Afrika Cup, maar kwam daar vervolgens niet in actie. Na een positieve coronatest constateerde de medische commissie van de Afrikaanse voetbalbond (CAF) milde hartafwijkingen bij Aubameyang. Nader onderzoek in Engeland wees volgens The Athletic uit dat de spits 'volledig gezond' is.

Arsenal hoopt Aubameyang, die nog een contract heeft tot medio 2023, nog voor de transferdeadline te verkopen. Al Hilal uit Saoedi-Arabië en Paris Saint-Germain zouden tot de geïnteresseerde clubs behoren. Aubameyang maakte in januari 2018 de overstap van Borussia Dortmund en maakte 92 doelpunten in 163 officiële optredens voor The Gunners.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.