Arsenal trakteert Chelsea op pijnlijke nederlaag

Reacties

Arsenal heeft Chelsea in de nacht van zaterdag op zondag op een pijnlijke oefennederlaag getrakteerd: 4-0. De van Manchester City overgekomen Gabriel Jesus scoorde opnieuw voor zijn nieuwe club.

Arsenal trakteert Chelsea op pijnlijke nederlaag
© Pro Shots

Jesus startte net als de debuterende Oleksandr Zinchenko, eveneens afkomstig van City, in de basis en opende al na een kwartier de score. Met een subtiel wippertje passeerde de Braziliaanse spits doelman Edouard Mendy, die vlak daarvoor Bukayo Saka nog van scoren had gehouden bij een Arsenal-uitbraak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mendy zag The Gunners echter op zich blijven afkomen en moest tien minuten voor rust de 2-0 toestaan van Martin Ødegaard. De Noorse spelmaker zag zijn vrije trap nog worden gekeerd door de Senegalese sluitpost, maar trof even later wel doel met een geplaatste schuiver in de verre hoek.

Chelsea, met Raheem Sterling in de basis en Hakim Ziyech in de tweede helft als invaller, probeerde iets terug te doen, maar Mason Mount zag zijn inzet uiteen spatten op de paal. Na rust voerde Chelsea de druk verder op, maar het was Arsenal dat scoorde. Saka prikte raak uit de rebound na een schot van Granit Xaka en vlak voor tijd bepaalde Albert Sambi Lokonga de eindstand op 4-0 met een kopbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Gabriel Jesus
Meer over Gabriel Jesus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.