Arsenal slaat op het nippertje toe: Atlético verliest Partey

Reacties

Arsenal heeft op de slotdag van de transferperiode nog toegeslagen. Thomas Partey wordt overgenomen van Atlético Madrid.

Arsenal slaat op het nippertje toe: Atlético verliest Partey
© Pro Shots

De Londenaren volgden Partey al langer, maar sloegen maar niet toe. Atlético wilde niet onderhandelen over een overstap en schermde met de vaste afkoopsom in het contract van de 27-jarige Ghanees. De ontsnappingsclausule van 45 miljoen euro is nu geactiveerd door Arsenal.

Arsenal versterkte eerder deze transferperiode de defensie al met Gabriel Magalhães en voor de aanval kwam Willian transfervrij over van Chelsea. Manager Mikel Arteta maakte de voorbije weken duidelijk graag nog een middenvelder aan zijn selectie te willen toevoegen en zijn wens is nu in vervulling gegaan, nadat pogingen om Houssem Aouar van Olympique Lyon over te nemen tevergeefs waren.

Partey legde bij Atlético een lange weg af voordat hij echt belangrijk werd bij de selectie van Diego Simeone. Na huurperiodes bij Real Mallorca en Almería kreeg hij de laatste jaren een steeds grotere rol. De 26-voudig international speelde in totaal 188 wedstrijden voor de Madrilenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.