Arsenal moet vrezen voor wekenlange absentie Ramsey

Reacties

Arsenal moet rekening houden met een wekenlange absentie van Aaron Ramsey. De middenvelder van The Gunners moest zich dinsdagavond in het Champions League-duel met Bayern München (2-0 winst) na 57 minuten laten wisselen met klachten aan zijn hamstring.

Arsenal moet vrezen voor wekenlange absentie Ramsey

Engelse media melden dinsdag dat de 24-jarige middenvelder, die de hamstringblessure opliep toen hij zich uitstrekte om een bal te veroveren, naar verwachting zo'n zes weken toe moet kijken. Een flinke aderlating voor de international van Wales, die alleen vorig seizoen al drie keer kampte met eenzelfde kwetsuur.

'Hij zit er dan ook helemaal doorheen', liet Arsenal-manager Arsène Wenger na afloop van het duel al weten. 'Hij vertelde me net dat hij veel pijn aan zijn hamstring heeft. Maar naar omstandigheden gaat het goed met hem. Hij is teleurgesteld, maar aan de andere kant blij met de overwinning.'  

Zeker is dat Ramsey de wedstrijd van komend weekend tegen Everton mist. Als hij er daadwerkelijk zes weken uit ligt, moet hij ook de Premier League-duels met Swansea City, Tottenham Hotspur, West Bromwich Albion en Norwich City missen. Ook de League Cup-ontmoeting met Sheffield Wednesday en de Champions League-confrontaties met Bayern München en Dinamo Zagreb gaan dan aan zijn neus voorbij.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.