Arsenal meldt zich met 'aardige aanbieding' voor Lacazette

Reacties

De interesse van Arsenal in Olympique Lyon-spits Alexandre Lacazette is bevestigd door de clubpresident van de Fransen. Jean-Michel Aulas stelt zelfs dat er een 'aardige aanbieding' van de Engelsen is ontvangen.

Arsenal meldt zich met 'aardige aanbieding' voor Lacazette

Lacazette leek op weg naar Atlético Madrid, maar door de transferban van de Spaanse grootmacht kan de club tot januari 2018 geen nieuwe spelers aantrekken. Ook de intensieve contacten tussen Lyon en Atléti werden door Aulas bevestigd in gesprek met Sky Sports.

De clubpresident ziet Lacazette na de mislukte onderhandelingen met de Spaanse club het liefst blijven in de Ligue 1. 'We waren aan het onderhandelen met Atlético Madrid. We hebben hem toen verteld dat hij mocht vertrekken, maar de transfer viel uiteindelijk in het water. Nu hebben we een aardige aanbieding van Arsenal ontvangen, maar als het aan ons ligt vertrekt hij niet zomaar.'

Lacazette kondigde vorige maand zijn vertrek bij Lyon aan, maar dat was voor het definitief worden van de transferban voor Atlético Madrid. De aanbieding van Arsenal zet de Franse spits voor een interessante keuze. The Gunners werden afgelopen seizoen vijfde in de Premier League en spelen daardoor komend seizoen niet in de Champions League. Lyon speelt volgend seizoen ook in de Europa League.

De nummer vier van het afgelopen seizoen in Frankrijk raakte met Corentin Tolisso (Bayern München) en Mathieu Valbuena (Fenerbahce) al twee sterkhouders kwijt, terwijl ook afscheid genomen werd van Rachid Ghezzal. Memphis Depay speelt sinds januari voor Lyon, de linksbuiten staat nog tot medio 2021 onder contract in Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.