Concurrent minder voor Memphis: Valbuena naar Fenerbahçe

Reacties

Fenerbahçe heeft de komst van Mathieu Valbuena aangekondigd. De 32-jarige Fransman komt over van Olympique Lyon en mag zich bij de start van de transferperiode officieel speler van de Turkse topclub noemen.

Concurrent minder voor Memphis: Valbuena naar Fenerbahçe

Valbuena begint aan zijn tweede avontuur buiten Frankrijk. De voormalige flankspeler van Olympique Marseille speelde tussen 2014 en 2015 voor Dinamo Moskou, waarna hij naar Olympique Lyon vertrok. De 52-voudig international was bij de Franse club het laatste halfjaar een van de concurrenten van Memphis Depay voor de positie van linksbuiten. Bij afwezigheid van de niet speelgerechtigde Nederlander speelde Valbuena in de Europa League tegen Ajax nog twee keer vanaf de linkerflank.

Bij Fenerbahçe treft Valbuena met Robin van Persie en Gregory van der Wiel twee andere Nederlanders. Jeremain Lens werd gehuurd en keert zoals het er nu naar uitziet in eerste instantie terug bij het uit de Premier League gedegradeerde Sunderland. Fenerbahçe moet nog een opvolger voor Dick Advocaat presenteren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.