Arsenal krijgt goed nieuws over gehavende verdediging

Reacties

Manager Unai Emery heeft op korte termijn weer meer te kiezen in de verdediging van Arsenal. Héctor Bellerín en Kieran Tierney zijn op de weg terug van zware blessures, terwijl Rob Holding dit weekend waarschijnlijk weer tot de wedstrijdselectie behoort als The Gunners op bezoek gaan bij Watford.

Arsenal krijgt goed nieuws over gehavende verdediging

Bellerín en Tierney meldden zich donderdag weer op de training van Arsenal en zouden aan het einde van de maand hun rentree kunnen maken. Het betekent goed nieuws voor Emery, die de afgelopen weken eigenlijk alleen Calum Chambers als echte verdediger op de bank had zitten. Rechtsback Bellerín liep in januari een kruisbandblessure op en werd meestal vervangen door Ainsley Maitland-Niles. Aan de linkerkant werd Tierney gehaald als extra optie naast Sead Kolasinac. Nacho Monreal vertrok deze zomer naar Real Sociedad.

Met Holding heeft Emery er ook weer een optie centraal in de verdediging bij. Sokratis Papastathopoulos en David Luiz vormen tot nu toe het centrum. Konstantinos Mavropanos is op de weg terug van een liesblessure en zou ook op die plek kunnen spelen. Als Emery meer keuze heeft, kan hij er ook voor kiezen om met een driemansdefensie en twee wingbacks te spelen, zoals hij vorig seizoen ook al regelmatig deed.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Analyse: hoe Arsenal weer een topclub wordt
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.