Arsenal-invalbeurt gaat viral, oud-teamgenoot reageert verbolgen

Reacties

De 22 seconden die Mohamed Elneny maandag op het veld stond, waren aanleiding voor een grappig bedoeld filmpje dat viral ging. Oud-teamgenoot Dani Ceballos kon er niet om lachen.

Arsenal-invalbeurt gaat viral, oud-teamgenoot reageert verbolgen
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
3 - 1
West Ham United
West Ham United

Elneny mocht op Boxing Day op de valreep nog invallen bij Arsenal, dat op eigen veld de status van Premier League-koploper tegen West Ham United waarmaakte. De invalbeurt was kort, want 22 seconden na zijn entree klonk het laatste fluitsignaal al.

Een Arsenal-supporter filmde de hele invalbeurt op en deelde die op Twitter met de ironische tekst: 'Mohamed Elneny – Incredible Midfield Cameo | Next Pirlo? | 1080p.' De nodige fans konden er de lol wel van inzien.

Ceballos was daar niet eentje van. Sterker nog, de oud-speler van Arsenal uitte zijn ongenoegen over de tweet. De toon stond hem zeker niet aan. 'Ongelooflijk professional, ongelooflijke teamgenoot. Meer spelers daarvan in het voetbal. Een luxe kracht voor Arsenal', deelde Ceballos zijn mening over Elneny .

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.