Arsenal geeft Ceballos herkansing in de top

Reacties

Dani Ceballos komt komend seizoen op huurbasis uit voor Arsenal. De Engelse topclub huurt de middenvelder voor een jaar van Real Madrid, waar hij er niet in slaagde zich in de basis te spelen.

Arsenal geeft Ceballos herkansing in de top

De 22-jarige Ceballos kwam in twee seizoenen Real Madrid tot 56 wedstrijden in het eerste elftal. Door de hevige concurrentie werd hij echter nooit basisspeler en na afloop van het vorige seizoen liet trainer Zinedine Zidane hem weten dat een vertrek de beste optie was voor alle partijen.

In de nacht van dinsdag op woensdag speelden Real en Arsenal tegen elkaar in de Verenigde Staten. In dit duel liep Marco Asensio een zware knieblessure op, waarna Unai Emery even vreesde dat Ceballos niet meer naar Arsenal kon komen. De deal is echter gewoon doorgezet en inmiddels afgerond.

Bij Arsenal moet Ceballos de transfervrij naar Juventus vertrokken Aaron Ramsey doen vergeten. De Spaanse international stond ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur en AC Milan, maar kiest voor een overstap naar het Emirates Stadium. Arsenal zou geen optie tot koop hebben bedongen bij Real Madrid.

Ceballos is na het achttienjarige talent Gabriel Martinelli pas de tweede aanwinst voor Arsenal deze transferperiode. Dat zorgt voor onrust onder de achterban, die de club een gebrek aan ambitie verwijt. Manager Emery riep onlangs nog op tot geduld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.