Arsenal gaat concurrent voor Ramsdale halen: 'Laat maar komen'

Reacties

Arsenal heeft volgens verschillende Engelse media David Raya bijna binnen als nieuwe doelman. Met de deal is bijna 35 miljoen euro gemoeid. Eerste doelman Aaron Ramsdale beseft dat de druk op hem wordt opgevoerd.

Arsenal gaat concurrent voor Ramsdale halen: 'Laat maar komen'
© Pro Shots

Raya staat nog onder contract bij Brentford, dat met Mark Flekken op weg naar het nieuwe seizoen al een nieuwe keeper haalde. De ambities van de 27-jarige Spanjaard waren bekend. Raya wil zich graag testen op een hoger niveau en hoopt zo ook uit te groeien tot eerste doelman bij de nationale ploeg op weg naar het EK van volgende zomer.

Ramsdale is bij ITV Sport gevraagd naar de aanstaande komst van een geduchte concurrent. 'Laat maar komen. In het voetbal weet je dat niets vanzelf gaat en dat je je voortdurend moet aanpassen aan nieuwe situaties', zegt de 25-jarige Engelsman, die twee jaar geleden overkwam van Sheffield United. Ramsdale speelde in het seizoen 2021/22 razendsnel Bernd Leno uit de basis bij The Gunners. De Duitser vertrok in augustus vorig jaar naar Fulham, waarna de Amerikaan Matt Turner tweede keeper was bij Arsenal.

Ramsdale: 'Als het rondkomt, dan zullen we gaan strijden om het beste in elkaar naar boven te halen. Dat is de opdracht die we altijd meekrijgen van de manager. Ik weet zeker dat uiteindelijk de individuele teleurstelling gaat verdwijnen en het teambelang op één komt te staan, ongeacht wie de strijd wint.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.