Flekken heeft zijn transfer te pakken: 'Speler met veel kwaliteit'

Reacties

Mark Flekken maakt de overstap van SC Freiburg naar Brentford. Met de transfer is naar verluidt zo'n dertien miljoen euro gemoeid.

Flekken heeft zijn transfer te pakken: 'Speler met veel kwaliteit'

De 28-jarige Flekken tekent bij Brentford een contract voor vier seizoenen. 'We zijn erg blij dat we Mark hebben aangetrokken', zegt manager Thomas Frank via de clubkanalen van Brentford. 'Hij is een speler met veel kwaliteit die onze keepersgroep gaat versterken. Na twee geweldige seizoenen bij Freiburg komt hij ons nu versterken. Hopelijk zal hij het team beter maken.'

'Danke Flekki', schrijft Freiburg bij het afscheid van Flekken. 'Ik heb vijf ongelooflijk intense jaren meegemaakt in Freiburg, met dieptepunten zoals mijn zware blessure en veel hoogtepunten zoals de wedstrijden in de Europa League, de DFB Cup-finale en mooie wedstrijden in de Bundesliga', zegt Flekken. 'Ik wil de verantwoordelijken bedanken voor het vertrouwen door de jaren heen. Deze club heeft mij gevormd en daar ben ik dankbaar voor.'

Flekken droeg de afgelopen vijf seizoenen het shirt van Freiburg, waarvan hij de eerste twee jaar tweede keeper was. Nadat hij zich in de basis wist te knokken, kwam ook het Nederlands elftal in beeld. Flekken staat nu op vier interlands en zit ook nu weer bij de definitieve selectie van bondscoach Ronald Koeman.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.