Arsenal bevestigt onderhandelingen met ex-Feyenoorder Nelson

Reacties

Net als andere Engelse clubs heeft Arsenal naar buiten gebracht wat er gebeurt met de spelers die beschikken over een aflopend contract. De grootste naam die vertrekt uit Londen is Ainsley Maitland-Niles, met Reiss Nelson wordt nog onderhandeld.

Arsenal bevestigt onderhandelingen met ex-Feyenoorder Nelson
© Pro Shots

Nelson bracht het vorige seizoen op huurbasis bij Feyenoord door en toonde zich dit seizoen als invaller belangrijk voor titelkandidaat Arsenal. Mede door zijn late doelpunt tegen AFC Bournemouth hield Arsenal zijn titeldroom in leven, om richting het einde van het seizoen alsnog ingehaald te worden door Manchester City. Volgens Arsenal zijn de onderhandelingen met Nelson nog bezig.

Van Maitland-Niles wordt wel definitief afscheid genomen. De multifunctionele middenvelder, die ook achterin heeft gespeeld, bracht de laatste jaren vooral buiten Arsenal door. Hij werd verhuurd aan West Bromwich Albion, AS Roma en dit seizoen Southampton. Van een terugkeer bij Arsenal komt het voorlopig niet voor de 25-jarige middenvelder, die in 2003 in de jeugdopleiding van Arsenal terechtkwam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.