Arnesen verklaart komst Sandler naar Feyenoord

Reacties

Feyenoord heeft daags na Deadline Day zijn laatste aanwinst van de transferperiode officieel gepresenteerd. Zoals eerder aangekondigd door VI heeft de club Philippe Sandler overgenomen van Manchester City.

Arnesen verklaart komst Sandler naar Feyenoord
© Pro Shots

De 24-jarige verdediger komt transfervrij over van de Engelse grootmacht. Sandler heeft in Rotterdam een contract tot het einde van het seizoen getekend, met een optie voor een langere periode.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat het gelukt is om de voormalige verdediger van onder meer PEC Zwolle en Anderlecht aan de selectie van trainer Arne Slot toe te voegen. 'Voor Philippe is Nederland bekend terrein. Door zijn jaren in het buitenland komt hij als meer ervaren speler terug. Bovendien is hij fysiek sterker geworden. We verwachten dat hij als speler en wij als club daar veel profijt van zullen hebben.

Arnesen heeft de selectie van Feyenoord in januari een stuk breder gemaakt. Patrik Walemark, Cole Bassett en Jorrit Hendrix werden voor de komst van Sandler al aan de selectie toegevoegd. 'We hebben deze transferwindow heel gericht en creatief moeten kijken naar hoe en op welke posities we de selectie konden versterken – daarbij zowel de korte als de lange termijn meewegend', aldus de beleidsbepaler op de Feyenoord-site.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.