Feyenoord versterkt defensie: Sandler terug in de Eredivisie

Reacties

Philippe Sandler is de nieuwste aanwinst van Feyenoord. De centrale verdediger maakt de overstap van Manchester City, waar hij niet in de plannen van manager Pep Guardiola voorkwam.

Feyenoord versterkt defensie: Sandler terug in de Eredivisie
© Pro Shots

Sandler keert daarmee na drieënhalf jaar weer terug naar Nederland, nadat hij in de zomer van 2018 PEC Zwolle verliet voor Manchester City. De bij Ajax opgeleide verdediger speelde uiteindelijk twee bekerduels voor The Citizens, waar zijn contract komende zomer afliep.

Dit seizoen kwam Sandler nog op huurbasis uit voor het Franse Troyes, maar zijn inbreng bij de nummer zestien in de Ligue 1 bleef beperkt tot twee optredens. City verhuurde de mandekker tijdens het seizoen 2019/2020 al aan Anderlecht.

De komst van Sandler biedt Feyenoord-trainer Arne Slot een extra optie voor in het hart van de defensie, waarin Marcos Senesi en Gernot Trauner vertrouwde gezichten zijn en Lutsharel Geertruida als alternatief geldt.

Feyenoord huurt Sandler voor vijf maanden, daarna hebben de Rotterdammers een optie om hem voor een jaar vast te leggen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

P. Sandler


Geboortedatum:
10 februari 1997
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
82 kg
Huidige club:
NEC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.