Argentinië in wedstrijd van de waarheid wél met Martínez

Reacties

Lisandro Martínez begint vanavond voor het eerst dit WK in de basis bij Argentinië. De ex-Ajacied krijgt tegen Mexico de voorkeur boven Cristian Romero.

Argentinië in wedstrijd van de waarheid wél met Martínez
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
2 - 0
Mexico
Mexico

Martínez begon tegen Saudi-Arabië nog op de bank. Het opstellen van de Manchester United-verdediger is een van de vijf wijzigingen die bondscoach Lionel Scaloni doorvoert na de onthutsende 1-2 nederlaag in de openingswedstrijd. Naast Romero zijn ook Nicolás Tagliafico (ook ex-Ajax), Nahuel Molina, Leandro Paredes en Papu Gómez geslachtofferd.

Lionel Messi krijgt voorin opnieuw gezelschap van Lautaro Martínez en wordt weer ondersteund door Ángel Di María. Op het middenveld zijn er kansen voor Guido Rodríguez en Alexis Mac Allister. Laatstgenoemde moet voor extra creativiteit zorgen in de wedstrijd die Argentinië niet mag verliezen. Een nederlaag tegen Mexico zou voor de Argentijnen uitschakeling in de groepsfase betekenen.

Opstelling Argentinië: E. Martínez; Montiel, Otamendi, Martínez, Acuña; Di María, De Paul, Rodríguez, Mac Allister; Messi, Martínez.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep C Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Argentinië
3
2
0
1
5-2
+3
6
2
Polen
3
1
1
1
2-2
0
4
3
Mexico
3
1
1
1
2-3
-1
4
4
Saoedi-Arabië
3
1
0
2
3-5
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.