Argentijnse bond maakt eindelijk einde aan curieuze situatie Scaloni

Reacties

Lionel Scaloni heeft zijn contract als bondscoach van Argentinië eindelijk verlengd tot eind 2026. Daarmee komt er een einde aan zijn curieuze situatie: de 44-jarige succescoach was technisch gezien namelijk werkloos sinds 1 januari.

Argentijnse bond maakt eindelijk einde aan curieuze situatie Scaloni
© Pro Shots

Scaloni werd in 2018 aangesteld als bondscoach en tekende toen een verbintenis tot en met het WK in Qatar. Dat toernooi verliep voor Argentinië uiteraard op memorabele wijze, waarbij Scaloni veelvuldig de hemel in werd geprezen. Toch liep hij op 31 december uit zijn contract.

Het was uiteraard al lang duidelijk dat de Argentijnse bond AFA met zijn succescoach door wilde, maar toch duurde het bijna twee maanden voor de pen daadwerkelijk op papier werd gezet. Scaloni heeft nu officieel bijgetekend tot 31 december 2026. Zodoende kan hij proberen de wereldtitel te prolongeren op het WK in de VS, Mexico en Canada.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.