Arena helemaal vol na ware run op kaarten Ajax - Schalke 04

Reacties

De thuiswedstrijd van Ajax in de kwartfinale van de Europa League tegen Schalke 04 is uitverkocht. In slechts vier dagen gingen alle beschikbare kaarten over de toonbank, melden de Amsterdammers.

Arena helemaal vol na ware run op kaarten Ajax - Schalke 04

Dat betekent dat Ajax-fans die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart of lidmaatschap bij de Supportersvereniging Ajax naast een kaartje hebben gegrepen. Voor de houders van een normale Club Card zou de verkoop namelijk aanstaande donderdag pas van start gaan, maar dat gaat niet door nu alle kaarten al zijn verkocht.

Er is echter nog hoop voor de fans die nog geen entreeticket wisten te bemachtigen, want Ajax meldt dat er een kans is dat er nog kaarten terugkomen van de UEFA of via gereserveerde certificaathoudersplaatsen. Daar komt in een later stadium duidelijkheid over.

Ajax speelt op donderdag 13 april tegen Schalke 04 in De Arena. Een week later volgt de return in Gelsenkirchen. De ploeg van trainer Peter Bosz is de enige Nederlandse club die nog actief is op een Europees podium dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.