Arbitragezaak PEC Zwolle dient dinsdagavond in Zeist

Reacties

De arbitragezaak die PEC Zwolle heeft aangespannen tegen het besluit van de KNVB om het uitduel met Ajax te verplaatsen, dient dinsdagavond om 19.30 uur op de KNVB-campus in Zeist.

Arbitragezaak PEC Zwolle dient dinsdagavond in Zeist

Dat laat een woordvoerder van de voetbalbond weten aan VI. De arbitragecommissie bekijkt allereerst of het de juiste instantie is om een oordeel te vellen over de kwestie. Is dat niet het geval, dan moet PEC beslissen of het buiten de voetbalrechtspraak om nog juridische stappen wil ondernemen.

Het besluit van de KNVB om in te gaan op het verzoek van Ajax om het thuisduel met PEC van 2 maart te verplaatsen naar woensdag 13 maart met het oog op de return tegen Real Madrid in de Champions League, leidde tot een woedende reactie in Zwolle. De club besloot vervolgens stappen te ondernemen.

De KNVB wees het verzoek om de wedstrijd terug te zetten naar 2 maart af. Vervolgens besloot PEC zondagmiddag om het besluit aan te vechten middels een arbitragezaak. De club moest daarvoor extra informatie aanleveren en heeft dat blijkbaar afdoende gedaan. Nu is het wachten op het besluit van de arbitragecommissie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.