Antwerp volgt Van Bommel en wijst straf Janssen van de hand

Reacties

De Belgische tuchtcommissie gaat zich buigen over een passende straf voor Vincent Janssen. Het schikkingsvoorstel is door Antwerp FC van de hand gewezen.

Antwerp volgt Van Bommel en wijst straf Janssen van de hand
© Pro Shots
SK Beveren
SK Beveren
ns
2 - 2
Antwerp
Antwerp

Janssen hangt een straf boven het hoofd naar aanleiding van de rode kaart die hij kreeg in het bekerduel met SK Beveren. De Oranje-international werd vanwege een slaande beweging van het veld gestuurd.

Mark van Bommel had na afloop al zijn twijfels geuit over de sanctie. 'Ik weet niet of het een rode kaart was. Het was een duwende beweging, géén slaande.' Het oordeel van de trainer zal meegespeeld hebben in de beslissing van Antwerp FC om niet akkoord te gaan met de voorgestelde straf.

De Belgische aanklager achtte namelijk een schorsing op zijn plaats voor vijf duels, waarvan twee voorwaardelijk. Antwerp heeft deze schikking van de hand gewezen. Mocht de voorgestelde straf wel worden uitgesproken, dan mist Janssen het bekerduel met Standard (21 december) en de competitiewedstrijden tegen Westerlo (23 december) en AA Gent (6 januari).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.