Antwerp komt snel met witte rook over Van Bommel

Reacties

Antwerp FC gaat snel de komst van Mark van Bommel bevestigen. De oud-international is er zo goed als uit met de ambitieuze Belgische club, waar hij gaat samenwerken met sportief directeur Marc Overmars.

Antwerp komt snel met witte rook over Van Bommel
© Pro Shots

De overstap van Van Bommel naar de Belgische club hing al langere tijd in de lucht. Antwerp hoopt met Overmars en Van Bommel als hoofdcoach een grote rol van betekenis te kunnen gaan spelen in de Belgische titelstrijd. De naam van de Limburger werd ook genoemd bij Racing Genk en Belgisch kampioen Club Brugge.

Van Bommel zat sinds zijn ontslag bij VfL Wolfsburg in oktober vorig jaar zonder club. De voormalig middenvelder van onder andere PSV, Barcelona, Bayern München en AC Milan beleefde de beste seizoensstart ooit van de club, maar werd al na dertien wedstrijden aan de kant gezet bij Die Wölfe. Onder zijn opvolger Florian Kohfeldt ging het vervolgens niet beter. Ook de Duitser moest vertrekken.

Tussen juni 2018 en december 2019 was Van Bommel hoofdtrainer van PSV, waar hij 75 wedstrijden de eindverantwoordelijke was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.