Overmars krijgt flinke portemonnee en mag stevig investeren bij Antwerp

Reacties

Marc Overmars krijgt een stevige portemonnee om mee te werken bij Royal Antwerp FC. De technisch directeur werd enkele maanden geleden aangesteld, nadat hij bij Ajax op staande voet was ontslagen, en moet de ambitieuze club naar de top van België leiden.

Overmars krijgt flinke portemonnee en mag stevig investeren bij Antwerp

Volgens Belgische media heeft de vermogende eigenaar Paul Gheysens het budget drastisch opgeschroefd. Overmars krijgt de kans monstercontracten uit te delen. Na Radja Nainggolan moet er nog een speler van naam naar De Bosuil komen.

De technisch directeur zette direct na zijn entree al hoog in in de havenstad. Overmars had het idee Christian Eriksen te verleiden tot een stap naar de Belgische competitie nu hij in de zomer een transfervrije status geniet. De Deen maakte na een vliegende start echter weer vanouds furore in de Premier League en lijkt onhaalbaar.

Een andere oud-Ajacied staat nu pontificaal bovenaan de wensenlijst van Overmars, die met Mark van Bommel ook een Nederlandse trainer wil strikken. Toby Alderweireld moet de defensie van Antwerp gaan versterken. De verdediger was onlangs al te zien in het bijzijn van Overmars en zou topkandidaat zijn om naar de Great Old te komen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Alderweireld tekende afgelopen jaar een lucratief contract bij Al-Duhail. Daar heeft hij nog een contract voor twee seizoenen. Daardoor zou de komst van de Belg betekenen dat Overmars behalve een torenhoog salaris ook een transfersom in Qatar moet afrekenen.

Sceptici
In België wordt de gulzigheid van Antwerp sceptisch gevolgd. Sporza-journalist Peter Vandenbempt zet zijn vraagtekens bij het beleid. 'Antwerp heeft veel geld en wil het ook investeren. Maar het zal het toch op een berekendere manier uit moeten geven.'

'Dat is beter dan een megacontract aan Alderweireld uitdelen', vervolgde de voetbalkenner zijn relaas. Met oog op de toekomst is de komst van de routinier namelijk niet bepaald een diepte-investering. 'Maar misschien is Marc Overmars hier de geknipte man voor.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Pro League
Meer over Pro League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.