Antwerp biedt Ajax uitweg voor Wijndal

Reacties

Ajax heeft een oplossing gevonden voor de situatie van Owen Wijndal. Het Antwerp FC van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars huurt de 23-jarige linksback voor de rest van het seizoen van de Amsterdammers.

Antwerp biedt Ajax uitweg voor Wijndal
© Pro Shots

In België is de transfermarkt nog open tot woensdagavond, waardoor Ajax nog zaken kon doen met Antwerp. Dat is voor de tweede keer deze zomer. Onlangs kwam Gastón Ávila immers nog over van de kampioen van België. Met Wijndal heeft Overmars nu eindelijk een opvolger voor de 21-jarige Argentijn binnen.

Overmars was in zijn tijd als directeur voetbalzaken bij Ajax ook al gecharmeerd van Wijndal, maar was al vertrokken toen de Amsterdammers vorig jaar zomer met AZ uiteindelijk een akkoord bereikten over de komst van de elfvoudig international. In zijn eerste seizoen maakte Wijndal echter geen overtuigende indruk.

Dit seizoen werden zijn perspectieven er onder de nieuwe trainer Maurice Steijn niet beter op. Wijndal had alleen een basisplaats in de play-offs van de Europa League tegen Ludogorets, in de Eredivisie kreeg Anass Salah-Eddine de voorkeur. Bovendien kwam er op Deadline Day met Borna Sosa nog een extra concurrent.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer O. Wijndal
Meer over O. Wijndal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.