Antony naar Olympische Spelen, deur voor Neymar dicht

Reacties

Brazilië gaat met Ajacied Antony op jacht naar olympisch goud. De gewenste deelnemers Neymar en Marquinhos bleken niet beschikbaar.

Antony naar Olympische Spelen, deur voor Neymar dicht
© Pro Shots

Om Antony was het nodige te doen geweest. Ondanks de aanvankelijke weigering van Ajax meldde de aanvaller zich in het Braziliaanse kamp. Uiteindelijk stemde de Amsterdamse club toch in met het olympische avontuur van Antony, die een van de 22 namen is in de Braziliaanse olympische selectie.

Coach André Jardine had graag ook Neymar en Marquinhos meegenomen. 'Het was niet alleen mijn wens maar de wens van de hele bond. We wisten dat het lastig zou worden ze erbij te hebben, zoals dat ook geldt voor iedere speler van een Europese club die ook actief is op de strijd om de Copa América. Die spelers verdienen een vakantie en de Europese clubs zien dat ook graag gebeuren.'

Clubs zijn niet verplicht om spelers af te staan voor de Olympische Spelen, waar Brazilië in de groepsfase te maken krijgt met Duitsland, Ivoorkust en Saoedi-Arabië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.