Antony krijgt ondanks pijn na Klassieker basisplaats bij Brazilië

Reacties

Bondscoach Tite van Brazilië heeft bevestigd dat Antony in de eerstvolgende interland zijn eerste basisplaats krijgt bij de nationale ploeg.

Antony krijgt ondanks pijn na Klassieker basisplaats bij Brazilië
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
4 - 0
Chili
Chili

Brazilië is al lang en breed geplaatst voor het WK in Qatar en dus doet Tite weinig moeite om zijn basisopstelling voor het duel met Chili geheim te houden. Richting de wedstrijd in Maracanã liet de bondscoach weten dat Antony als rechtsbuiten start tegen Chili. Antony speelde in totaal zeven interlands voor Brazilië, maar deed dat telkens als invaller.

Deze basisplaats staat in contrast met de situatie van Antony na De Klassieker. Afgelopen zondag liep de aanvaller, die in de Johan Cruijff Arena voor de winnende treffer had gezorgd tegen Feyenoord, na de wedstrijd op krukken rond. Een dag na het duel werd bekend dat Antony toch in het vliegtuig richting Brazilië stapte, waar hij is onderzocht door de medische staf.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De opstelling van Brazilië voor het duel met Chili: Alisson; Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Arana; Casemiro, Fred, Paquetá; Antony, Neymar, Vinícius Júnior

WK Kwal. Zuid-Amerika

Stand WK Kwal. Zuid-Amerika 2022 Qatar

Zuid-Amerika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
17
14
3
0
40-5
+35
45
2
Argentinië
17
11
6
0
27-8
+19
39
3
Uruguay
18
8
4
6
22-22
0
28
4
Ecuador
18
7
5
6
27-19
+8
26
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.