Antony draait volop mee bij Braziliaanse Olympische ploeg

Reacties

Veel van zijn medespelers bij Ajax vieren op dit moment vakantie, maar Antony werkt zich tijdens een trainingskamp in het zweet in Servië. De aanvaller deed zaterdag een uur mee in de oefenwedstrijd van de Braziliaanse Olympische ploeg tegen Kaapverdië.

Antony draait volop mee bij Braziliaanse Olympische ploeg
© Pro Shots

Het Olympische voetbaltoernooi begint op woensdag 21 juli en de finale staat op het programma voor 7 augustus. In hetzelfde weekend trapt Ajax het nieuwe seizoen af, met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Clubs hoeven hun spelers niet af te staan voor de Olympische Spelen en Ajax-coach Erik ten Hag heeft laten weten dat hij Antony niet naar Japan wil zien vertrekken.

Ondanks het Ajax-veto is Antony toch met de Braziliaanse Olympische ploeg afgereisd naar Servië, waar het team zich voorbereidt op de Spelen. Er worden tijdens het trainingskamp twee oefenwedstrijden gespeeld en zaterdag was de eerste, tegen Kaapverdië. Antony kreeg een basisplaats en vooraf wenste Ajax de aanvaller via social media nog succes (zie tweet onder).

Antony deed een uur mee, voordat hij samen met Rodrygo van het veld werd gehaald. Het stond op het moment van de wissel 1-1 en vanaf de kant zag Antony zijn ploeg met 1-2 onderuit gaan. Dinsdag oefenen de Brazilianen nog tegen gastland Servië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.