Antonio schrijft historie met winnende goal tegen Aké

Reacties

Michail Antonio heeft West Ham United een prettig competitiedebuut bezorgd in het nieuwe London Stadium. Door zijn treffer in de ultieme slotfase werd het tienkoppige AFC Bournemouth geveld: 1-0.

Antonio schrijft historie met winnende goal tegen Aké

Sinds dit seizoen speelt West Ham zijn thuiswedstrijden in het voormalig Olympisch Stadion. In de Europa League werd de nieuwe thuishaven ingeluid met een 3-0 overwinning op NK Domzale en nu is ook in de competitie succes geboekt.

Op de bevrijdende 1-0 was het desondanks lang wachten voor de West Ham-fans. Bournemouth hield met elf man knap stand, maar kon het niet langer bolwerken toen Harry Arter dertien minuten voor tijd voor de tweede keer geel kreeg. Nathan Aké werd vervolgens gebracht voor wat extra defensieve zekerheid, maar ook de Nederlander kon niet voorkomen dat Antonio vlak voor tijd raak kopte. Een reflex van Adrián voorkwam vervolgens dat Bournemouth alsnog met een punt naar huis ging.

West Ham staat na twee duels op drie punten in de Premier League. Bournemouth is door twee achtereenvolgende nederlagen één van de drie hekkensluiters.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.