Andersen krijgt honderden bedreigingen na aanvaring met Núñez

Reacties

Joachim Andersen heeft na Liverpool - Crystal Palace honderden bedreigingen ontvangen via sociale media. De Deense verdediger ging na een kopstoot van Liverpool-spits Darwin Núñez naar de grond, waarna de Uruguayaan de rode kaart kreeg. Dat wordt hem door sommigen niet in dank afgenomen.

Andersen krijgt honderden bedreigingen na aanvaring met Núñez
© Pro Shots

Op beelden is te zien dat Andersen en Núñez al de hele wedstrijd een onderlinge strijd hadden, waarbij de spits van Liverpool zich uiteindelijk liet gaan. Waar in Engelse media eensgezindheid bestond over de domme actie van de aanvaller kreeg Andersen op sociale media de drek over zich heen.

'Ik heb vannacht tussen de drie- en vierhonderd van dit soort berichten gekregen', schreef de voormalig verdediger van FC Twente op Instagram, waarna hij een aantal bedreigingen aan zijn adres deelde. 'Ik snap dat je supporter bent van een club, maar heb een beetje respect en doe niet zo stoer online.'

Andersen wordt in de berichten die hij deelde voor van alles en nog wat uitgemaakt. 'Ik hoop dat Instagram en de Premier League hier iets aan gaan doen', sloot de Deen zijn bericht af.

Bekijk hier al onze video's
Meer Crystal Palace
Meer over Crystal Palace
Meer J. Andersen
Meer over J. Andersen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.