Ancelotti neemt eerste zorgen rond uitgevallen talisman Benzema weg

Reacties

Karim Benzema moest dinsdag tegen Celtic al na een half uur de strijd staken door een blessure, maar volgens Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti lijkt de situatie niet ernstig. De Spanjaarden wonnen ruim in Glasgow.

Ancelotti neemt eerste zorgen rond uitgevallen talisman Benzema weg
Celtic
Celtic
0 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Benzema was vorig seizoen de grote man bij Real Madrid op weg naar de eindzege in de Champions League. De Fransman groeide met vijftien goals uit tot topscorer van het miljardenbal. In het eerste groepsduel van deze jaargang kon Benzema weinig betekenen voor De Koninklijke.

Na een half uur spelen verliet de aanvoerder van Real het veld van Celtic Park met knieklachten. Ancelotti bracht Eden Hazard als vervanger binnen de lijnen. 'Het lijkt niets ernstigs, eerder wat ongemak. We gaan morgen (vandaag, red.) meer tests doen', zei Ancelotti tegen Movistar.

De Italiaan zag Hazard invallen met een assist en een doelpunt. 'Ik dacht dat dit een geschikte wedstrijd was voor Eden om te spelen. De twee centrale verdedigers van Celtic zetten niet veel druk en in zijn rol, net achter de spitspositie, kon hij ons goed helpen.'

Ancelotti merkt dat Hazard steeds beter in zijn vel steekt bij Real. 'Hij is gemotiveerd op de trainingen en hoewel het lastig voor hem was om in de eerste helft te komen, was hij wel beslissend in de tweede. Hij is een belangrijke speler voor ons en hopelijk kan hij de stijgende lijn vasthouden', aldus Ancelotti. Voor Real wacht zondag de thuiswedstrijd in LaLiga tegen Real Mallorca en drie dagen later komt RB Leipzig op bezoek in Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.