Ancelotti lijkt al een plannetje te hebben met Mbappé

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft wel een idee hoe hij zijn aanvallende linie volgend seizoen vorm gaat geven. De Italiaanse coach, die tegen alle verwachtingen in toch zijn aflopende contract verlengde, krijgt vanaf komende zomer hoogstwaarschijnlijk de beschikking over Kylian Mbappé.

Ancelotti lijkt al een plannetje te hebben met Mbappé
© Pro Shots

De Franse superster heeft bij de clubleiding van Paris Saint-Germain zijn vertrek aangekondigd, Real Madrid moet de deal met Mbappé alleen nog maar officieel maken. Dit gaat snel gebeuren volgens internationale media. Mbappé is multi-inzetbaar, Ancelotti lijkt al een plannetje te hebben.

Op het persmoment richting de volgende wedstrijd van Real Madrid, tegen Sevilla, kwam de positie van linksbuiten Vinícius Junior ter sprake. Kan de Braziliaan ook op een andere plek in het elftal spelen? 'Hij kan ook centraal spelen. Niet als enige spits, maar in een koppeltje met een andere speler die zich vrij kan bewegen voorin.' Voor Spaanse media is dat genoeg om het koningskoppel Vinícius Junior en Mbappé leven in te blazen.

Dit seizoen moet Real Madrid het nog zonder de klasse van de PSG-topscorer doen en heeft Ancelotti met Joselu slechts één pure spits met veel ervaring in zijn selectie. Real Madrid staat momenteel zes punten los in La Liga, eerder deze maand werd concurrent Girona op een 4-0 nederlaag getrakteerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

LaLiga

Stand LaLiga 2023/2024

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
34
27
6
1
74-22
+52
87
2
Girona
34
23
5
6
73-42
+31
74
3
Barcelona
34
22
7
5
70-43
+27
73
4
Atlético Madrid
34
21
4
9
63-39
+24
67
* Actueel tot en met 9 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.