Analytici hebben geen goed woord over voor Lozano: 'Meteen wisselen'

Reacties

Hirving Lozano heeft zich niet van zijn beste kant laten zien in de slotfase van de Champions League-zege (1-0) van PSV op Lens. De analytici spraken schande van de actie waarbij hij verzuimde Johan Bakayoko aan te spelen.

Analytici hebben geen goed woord over voor Lozano: 'Meteen wisselen'
PSV
PSV
1 - 0
Lens
Lens

In de slotfase kon Lozano de bal breedleggen op zijn Belgische ploeggenoot. Hij ging echter voor eigen succes, een plan dat mislukte. Bij RTL7 hekelde Wesley Sneijder de aanvaller. 'Je moet 'm of stijf in de kruising schieten of afleggen. Met nog vijf of zes minuten te gaan… Deze móét-ie breedleggen. Bakayoko staat ook vol ongeloof te kijken. Het is een te lastige bal om erin te schieten, de korte hoek wordt geblokkeerd. Voor hetzelfde geld vliegt hij er aan de andere kant nog in. Dan is het wel een ding.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Collega-analist Theo Janssen deed er een schepje bovenop. 'In het voetbal gaat het ook om elkaar iets gunnen. Hier moet hij die bal gunnen. Ik werd binnen al gek. Ik zei al: "Meteen wisselen die gozer." Als je zo'n bal niet afgeeft in zo'n belangrijke wedstrijd…' Sneijder trok zijn conclusie. 'Hij was te veel op zoek', zo besloot hij over Lozano.

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 1 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.