'Amrabat krijgt nu wel gewenste toptransfer op Deadline Day'

Reacties

Sofyan Amrabat heeft op Deadline Day dan toch zijn gewenste transfer te pakken. De Marokkaanse international maakt de overstap naar het Manchester United van Erik ten Hag, dat volgens Italiaanse media en The Athletic een akkoord heeft bereikt met Fiorentina.

'Amrabat krijgt nu wel gewenste toptransfer op Deadline Day'
© Pro Shots

Amrabat werd al de hele zomer gelinkt aan United, maar de transfer kwam maar niet van de grond. Het duurde tot de slotdag van de transfermarkt tot beide clubs een deal sloten. De 27-jarige middenvelder wordt voor tien miljoen euro gehuurd van Fiorentina, met een optie tot koop van twintig miljoen euro.

Daarmee heeft Ten Hag zijn gewenste versterking voor het middenveld dan toch nog binnen. Amrabat gold al de hele zomer als de voornaamste kandidaat en kwam in afwachting van een transfer al niet meer in actie voor Fiorentina. Nu is de transfersoap op Deadline Day dan eindelijk ten einde gekomen.

Afgelopen winter was Amrabat op de slotdag van de transfermarkt ook al een van de hoofdpersonen. Toen ketste een deal met Barcelona af, tot onvrede van de 49-voudig international van Marokko. Een half jaar later heeft de ex-speler van FC Utrecht, Feyenoord en Club Brugge alsnog zijn toptransfer te pakken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer S. Amrabat
Meer over S. Amrabat
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.