Ambitieus FC Groningen veegt biedingen op Strand Larsen van tafel

Reacties

Een akkoord tussen FC Groningen en Bologna over spits Jørgen Strand Larsen (22) is ver weg. De noorderlingen hebben Italiaanse biedingen naar de prullenbak verwezen.

Ambitieus FC Groningen veegt biedingen op Strand Larsen van tafel
© Pro Shots

Bologna opende eind vorige week de jacht op de Noorse spits, maar inmiddels is duidelijk geworden dat het verschil fors is tussen hetgeen de Rossoblù willen betalen en FC Groningen verlangt. De Italianen, die niet veel meer willen betalen dan zes miljoen, overwegen daardoor door te schakelen naar andere opties.

Verrassend is die ontwikkeling niet. FC Groningen wil proberen aan te haken bij de subtop van de Eredivisie en wil zijn beste spelers daarom niet kwijt. Vanwege de het afgelopen jaar al gedane transfers (Bjorn Meijer, Gabriel Gudmundsson en Azor Matusiwa) ontbreekt bovendien een financiële noodzaak om te verkopen. Alleen als er een extreem goed bod op tafel komt, wil FC Groningen eventueel zaken doen.

Ondertussen blijft de belangstelling voor Strand Larsen toenemen. Ook vanuit Spanje is er nu interesse voor de Noor, die al langer in de belangstelling staat van Strasbourg en Besiktas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer J. Larsen
Meer over J. Larsen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.