Almere City haalt Bosniër met Champions League-ervaring binnen

Reacties

Almere City FC heeft met Adi Nalic een multifunctionele speler aan de selectie toegevoegd. De in Zweden geboren Bosniër komt transfervrij naar Nederland, hij stond tot het einde van afgelopen jaar onder contract bij Hammarby IF. Hij tekent tot medio 2026 in Almere.

Almere City haalt Bosniër met Champions League-ervaring binnen
© Pro Shots

Nalic (26, links op de hoofdfoto) is een aanvallende middenvelder die ook op de flank uit de voeten kan. Daarmee slaat Almere City twee vliegen in één klap als er gekeken wordt naar de selectie. In de winterse transferperiode vertrokken met Lance Duijvestijn (Excelsior) en Bradly van Hoeven (FC Emmen) spelers op die posities.

Met Nalic krijgt Almere City de beschikking over een speler met internationale ervaring. Niet alleen speelde hij 99 duels in de Allsvenskan, de hoogste competitie van Zweden, hij speelde voor Malmö FF ook vijf duels in de Champions League. Nalic kwam als invaller binnen de lijnen in de duels met Juventus, Zenit Sint-Petersburg en Chelsea.

Daarnaast kwam Nalic tot negen interlands voor Bosnië-Herzegovina. De middenvelder annex aanvaller kan dit jaar dus zomaar tegenover het Nederlands elftal komen te staan. Oranje werd donderdagavond gekoppeld aan Hongarije, Duitsland en Bosnië-Herzegovina voor de komende editie van de Nations League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.