Almere City zwicht op Deadline Day toch voor Excelsior

Reacties

Excelsior heeft alsnog toegeslagen met de komst van middenvelder Lance Duijvestijn. Hij komt over van Almere City FC, dat eerder nog de interesse van Excelsior pareerde met een hoge vraagprijs.

Almere City zwicht op Deadline Day toch voor Excelsior
© Pro Shots

Duijvestijn, opgeleid door ADO Den Haag en via NEC en Helmond Sport bij Almere City terechtgekomen, beschikte over een aflopend contract. Toch ging de gepromoveerde club niet zomaar akkoord met Excelsior, eind januari meldde VI dat de club drie aanbiedingen had afgewezen op Duijvestijn.

Op Deadline Day is Almere City alsnog gezwicht. Duijvestijn tekent tot medio 2026, Excelsior heeft een optie om dat contract met nog een jaar te verlengen. Duijvestijn speelde voor Almere City een cruciale rol in de promotie naar de Eredivisie, in de play-offs maakte hij drie doelpunten in zes duels. Eenmaal op het hoogste niveau kwam de aanvallende middenvelder nog maar weinig aan bod. Hij speelde zestien duels, waarvan slechts vijf als basisspeler.

Duijvestijn is niet de eerste speler die Almere City liet gaan, eerder werd er gehandeld met NAC Breda voor back Manel Royo. Excelsior haalde eerder al Kenzo Goudmijn van AZ binnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.